Çiftçinin bankası DenizBank, sunduğu pratik finansal çözümler ile üreticinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. DenizBank bu çerçevede hizmete aldığı süt kredisi kampanyası ile üreticiye aylık yüzde 0,89 faiz oranı, yüzde 0,5 dosya masrafı ve 60 aya varan vadelerle avantajlı kredi imkanı sunuyor.

“AMACIMIZ ÇİFTÇİLERİMİZİN HAYATLARINA DEĞER KATABİLMEK”


Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Denizbank Kuyucak Şube Müdürü Emrah Özalp, “Gıdanın üretildiği, istihdam olanağı sunan, ulusal gelire ve ihracata önemli katkı sağlayan tarım ve hayvancılık sektörüne desteği milli mesele olarak görüyoruz. Tarımın finansmanı konusunda sadece Türkiye’de değil dünyada da en büyük know-how’a sahip bankalardan biriyiz. Her türlü tarımsal ihtiyacı karşılayabilecek geniş ürün yelpazemiz ile Türkiye’nin 81 ilinde hizmet veriyoruz. Süt üreticisi müşterilerimizin işlerini kolaylaştırmak hedefiyle hayat geçirdiğimiz yenilikçi kredimiz ile soframızdaki ekmeği borçlu olduğumuz çiftçimize destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

DENİZBANK HAKKINDA


DenizBank, 1997 yılında bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınarak yolculuğuna başladı. Ekim 2006’da Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia bünyesine katılan bankanın hisseleri, 28 Eylül 2012’de Rusya’nın en büyük bankası Sberbank’a, 31 Temmuz 2019 itibarıyla ise yine bölgesinin en büyük kuruluşları arasında yer alan Emirates NBD’ye devroldu. Farklı finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmayı hedefleyen DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dahil toplam 749 şubesi ile 14 bine yakın çalışanı; beş yerli ve üç uluslararası finansal iştiraki, altı yerli finansal olmayan iştiraki ve Bahreyn’de bir şubesi bulunmaktadır. DenizYatırım, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Intertech, DenizKültür, Ekspres Bilgi İşlem ve Ticaret, Deniz Kartlı Ödeme Sistemleri, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş Grubun yerli; EuroDeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleridir.