Türkiye Futbol Federasyonu PTT 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve BAL’ın oynanıp oynanmamasına yönelik karar alacak. Yarın yapılacak toplantının ardından liglerin oynanması yönünde karar alınması halinde Yıldızspor 16 Haziran, Sökespor ise 22 Haziran’da topbaşı yapacak.

"KARARA GÖRE ADIM ATACAĞIZ"


Yıldızspor olarak normalde 15 Haziran’da toplanacaklarını ancak federasyonun yapacağı toplantıdan dolayı şimdilik 16 Haziran’da antrenmanlara başlayacaklarını belirten Yıldızspor Antrenörü Mehmet Öztürk, “Eğer federasyon liglerin oynanması yönünde karar alırsa 16 Haziran’da toplanacağız. Bu karara bir adım atacağız. Toplantı kararından önce 15 Haziran’da antrenmanlara başlayacaktık ancak bu toplantı nedeniyle şimdilik antrenman gününü 16 Haziran olarak belirledik. Karara göre adım atacağız” dedi.

“HER KARARA HAZIRIZ”


Sökespor olarak en iyi şekilde planlama yaptıklarını kaydeden Sökespor Antrenörü Göksel Özdemir, “Oyuncularımız pandemi döneminde bireysel olarak antrenmanlarına devam etti. Biz de bu süreci yakından takip ettik. Takım olarak yapacağımız antrenmanlar için federasyonumuzun kararını bekliyoruz. Toplantıda liglerin oynanması yönünde karar çıkarsa 22 Haziran’da antrenmanlarımıza başlayacağız. Riske girmemek adına böyle bir planlamamız oldu. Biz Sökespor olarak alınacak her karara hazırız ve tüm çalışmalarımızı en iyi şekilde planladık” diye konuştu.