Dağıtım sürecine kahvehaneleri de ekleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Başkan Özlem Çerçioğlu’nun talimatı ile virüs bitene kadar bu desteği sürdürecek. Dağıtımdan çok memnun olan esnaflar Çerçioğlu ve ekibine bu süreçte kendilerine gösterdiği destek için teşekkür etti.
İçişleri Bakanlığı tarafından yeni tip koronavirüs ile mücadelede alınan olumlu sonuçlar sonrası hayatın normalleşmeye başlaması ile beraber ilk olarak berber, kuaför ve güzellik merkezleri faaliyetlerine başlamıştı. Açılan işletmelere en büyük destek yine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan geldi. Esnaflara seslenen Çerçioğlu dükkanların dezenfekte işlemlerinin belediye tarafından yapılacağını, maske dağıtılacağını ve her zaman esnafların yanında olacaklarını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

“TOPUKLU EFE SÖZ VERDİYSE YAPAR”


Başkan Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla harekete geçen Çevre Koruma Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, ilk olarak berber, kuaför ve güzellik merkezlerinde dezenfekte ve maske dağıtım çalışmasına başlamıştı. Aydın Büyükşehir ekipleri bu sürece kahvehaneleri de ekledi. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Başkan Çerçioğlu’nun talimatı ile esnaflara maske, eldiven ve ıslak mendilden oluşan koruyucu set dağıtımını Covid-19 süreci bitene kadar devam ettireceklerini ifade etti.

“BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDERİZ”


Yapılan desteğin kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden esnaflar, “Aydın Büyükşehir Belediyesi korona süreci boyunca desteğini bizlere hep hissettirdi. İlk günden beri gerek yardım paketleri gerek dezenfekte desteği olsun sürekli arkamızda durdular. İşletmelerimiz açıldıktan sonra düzenli olarak maske ve dezenfektan yardımı yapıyorlar. Çok memnunuz. Özlem Başkanımızın bu konudaki hassasiyeti bizleri çok mutlu ediyor. Bu güven duygusu zor zamanlar geçiren biz esnafların bir nebze içini rahatlatıyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah bin kere razı olsun” dediler.