İYİ Parti Germencik İlçe Teşkilatı, 21 Haziran'da yapacağı kongre için hazırlık çalışmalarını tamamlama noktasına geldi. İlçe Başkanı Sabahat Baltacı, kongre sürecinin partisine ve ilçesine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Yaklaşık 5 aydır başkanlık görevini yürüten Baltacı, görevine yeniden talip olduğunu açıkladı.

TEK KADIN İLÇE BAŞKANI


İYİ Parti'nin Aydın'daki tek kadın ilçe başkanı olan Baltacı, görev süresi boyunca, ekip arkadaşları ile birlikte yaptığı çalışmaları anlattı. Genel Başkanı Meral Akşener ve yönetiminin yaptığı ve yapacağı çalışmalara yürekten inandığını, bundan dolayı kendisine Aralık ayında başkanlık görevi teklif edildiğinde seve seve kabul ettiğini dile getiren Baltacı, şunları kaydetti: "Görevi kabul eder etmez, içerisinde farklı meslek gruplarından vatandaşlarımızın olduğu güçlü bir yönetim kurdum ve kendileri ile hemen çalışmaya başladık. Yönetimimle ilk işimiz, parti binamızın yerini değiştirmek oldu. Daha iyi bir noktada, partimizi hizmete açtık. Binamıza yeni eşyalar alıp yerleştirdik. Ardından gençlik ve kadın kollarımızı oluşturduk. Tüm bu çalışmaları yaparken de vatandaşlarımızla iletişimi hiç koparmadık. Bu da üye sayımızı, ciddi oranda artırdı."

“GÜCÜMÜZE GÜÇ VERMEYE DAVET EDİYORUZ"


Ekibi ile birlikte partisinin başarısı için çalışmaya devam etmek istediğini ifade eden Baltacı, "Ekip arkadaşlarımdan çok memnunum. Kendileri ile çok verimli çalışmalarımız oldu. Birlik ve beraberlik içerisinde, yolumuza devam etmek istiyoruz. Şimdiye kadar benim dışında başka bir başkan adayı ortaya çıkmadı. Olsa da bizim için fark etmez, daha demokratik bir ortamda kongre heyecanı yaşarız. Biz, kongrede üyelerimizin teveccühü ile görevimize seçileceğimize inanıyoruz. Bu vesile ile de tüm vatandaşlarımızı ve partililerimizi kongremize katılarak, gücümüze güç vermeye davet ediyoruz" dedi.