Son günlerde kan stoklarındaki azalma nedeniyle Kızılay, vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulundu. Kızılay’ın çağrısına Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) duyarsız kalmadı. AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan ve oda başkanları Kızılay Kan Merkezi’ne gelerek kan bağışında bulundu.
Kan bağışının insan hayatı için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Çetindoğan, “Covid-19 nedeniyle kan stoklarında azalma olduğunu öğrendik. Kızılay’ın kan bağışı çağrısına duyarsız kalamazdık. Bu anlamda personellerimiz ve oda başkanlarımız ile beraber kan verdik. AYESOB olarak geçmiş zamanlarda da kan bağışında bulunarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olduk. Her zaman söylediğimiz gibi kan üretmiyoruz, bu yüzden kan bağışlanırsa toparlanıyor. Biz böyle günlerde bazı kurum ve kuruluşlara sahip çıkmamız gerekiyor. Bu sebeple biz de harekete geçelim ve örnek olması amacıyla kan verelim istedik” dedi.
Gerçekleştirilen bağış etkinliğine AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan’ın yanı sıra İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Alaattin Durmaz ile birlik personelleri de katıldı.