Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde yapımı Sultanhisar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Polis Merkezi törenle açıldı. Sultanhisar'ın Atça mahallesinde şehit komiser yardımcısı Kazım Demiralp'in isminin verildiği Polis Merkezi açılışına İlçe Kaymakamı Rasim Belge, Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan, şehit eşi Hülya Demiralp, ailesi ve çok sayıda müdür yardımcısı katıldı.

MEZARI BAŞINDA ANILDI


Tören öncesi ilk olarak Demiralp ailesi ve protokol üyeleri, Şehit Komiser Yardımcısı Kazım Demiralp'i mezarını ziyaret ederek, dualarla andı. Ardından Atça Mahallesi'nde ismi verilen Şehit Kazım Demiralp Polis Merkezi açılışı yapıldı. Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, merkezi gezerek bilgi aldı. Demiralp ailesiyle de sohbet eden Müdür Ekici, polis merkezinin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

ERZİNCAN'DA ŞEHİT OLMUŞTU


1953 yılında Sultahisar'da doğan ve 1984 yılında Erzincan ilinde görevli iken kaza yapan kamyonun parçalarının isabet etmesi sonucu görevi başında şehit olan Atçalı Komiser Yardımcısı Kazım Demiralp anısına 7 Mayıs 2020 tarihli Bakanlık oluru ve 1 Haziran 2020 tarihli Valilik oluru ile ismi Atça Polis Merkezine verildi.