Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin takipte oldukları Nazilli'den Karacasu'ya gelen iki kişi yakalanacaklarını anlayınca dur ihtarına uymayarak ilçe sokaklarına kaçmaya başladı. Kaçmak isterken uçuruma yuvarlanan şahıslar kaçtıkları dere yatağında polisler tarafından başarılı bir çalışma sonucu yakalandı. Şahıslar yine polis ekiplerince bulundukları yerden metrelerce ip sarkıtılarak kurtarıldı.
Olay gece yarısı saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Bir ihbarı değerlendiren Nazilli Narkotik ekipleri özel bir aracı takibe aldı. Nazilli'den Karacasu'ya özel bir araçla gelen ve yakalanacaklarını anlayan M.Ç (40) ve D.S (30) dur ihtarına uymayarak Karacasu merkeze girip yaya vaziyette kaçmaya başladı. Silah seslerinin yankılandığı ilçe sokakları filmleri aratmayan bir operasyona sahne oldu.

DERE YATAĞINDA KISKIVRAK YAKALANDILAR


Şahıslardan biri kurtulmak isterken Yaylalı Mahallesi İlçe Pazar yerinin altında bulunan dereden aşağıya indi. Burada zifir karanlıkta kalan şüpheli Narkotik ekipleri tarafından yakalandı. Ekiplerin bir kısmı dereye inip onları yakalarken diğerleri ip sarkıtarak onların yukarı çıkmasını sağladı. Yukarı çıkartılan şahıslardan M.Ç'nin kelepçelenirken "Özür dilerim" demesi dikkat çekti. Şahıslarda yapılan üst aramasında 51 gram eroin ele geçirildi. Hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından ifadelerini alınan M.Ç ve D.S geceyi nezarethanede geçirdi.

"EKİPLERİN ELİNE SAĞLIK"


Olayı balkonlardan izleyen vatandaşlar, "Bir ara bir gürültü geldi bir baktık, düşe kalka biri geçti. Ondan sonra Orman deposunun aşağısına gitti. . Ekipler halatlarla aşağıdan şahıslar çıkardı. Film sahnesi gibiydi. Ekipler sayesinde yakalandılar. Ellerine emeklerine sağlık" dedi.