TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Didim’de ziyaretlerde bulundu. İlçe teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Savaş’ı İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ile partililer karşıladı. Ziyarette partililerle sohbet eden Savaş, ülkenin içinde bulunduğu durum ve pandemi süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Savaş ve beraberindekiler daha sonra Didim Kaymakamlığını ziyaret etti. Savaş’ı Kaymakam Mehmet Türköz, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç, İlçe Jandarma Komutan Vekili Ali Uçar, bazı kurum müdürleri ile Vefa Sosyal Destek Grubu personeli karşıladı.

"SÜRECİ BAŞARIYLA SÜRDÜRDÜK"


Ziyarette AK Partili Savaş, kendi adını taşıyan ve kısa süre önce Didim’e tayini çıkan Jandarma Astsubay Mustafa Savaş ile bir süre sohbet etti.
Ardından Vefa Destek Grubu çalışmalarını inceleyen AK Partili Savaş, Kaymakamlık makamında çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Murat Çoşkunçay tarafından Vefa Destek Grubu çalışmaları hakkında sayısal bilgiler aktarıldı. Koronavirüs sürecinde Türkiye’nin başarılı bir sınav verdiğini ifade eden AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Ülke olarak el birliğiyle devlet ve millet el ele bu süreci başarıyla sürdürdük. Dünyaya örnek olduk. Ülkemizin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha ispatladık. Bu sürece Didim’den destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.