CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, sözlü ve fiziksel saldırıya uğrayan İncirliova Belediye Başkanı İYİ Parti’li Aytekin Kaya’yı ziyaret etti. Çankır’a ziyarette yönetimi ve İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman eşlik etti. Kaya’ya geçmiş olsun dileklerini ileten Çankır, Millet İttifakı’nın ciddi bir yol aldığını, halkın teveccühünü kazandığını söyledi. İttifakın başarılı olmasını hazmedemeyen bir kitlenin olduğunu, bu kitlenin de hazımsızlığını çeşitli eylemlerle ortaya koyduğunu belirten Çankır, "Millet İttifakı’nın belediye başkanlarında, örgütlerinde herkesin alnı açık. Bu tür saldırılara karşı yılmadan yolumuza devam ediyoruz. CHP Aydın Örgütü olarak da sizin her konuda yanınızdayız, arkanızdayız. Biz sizin çalışmalarınızı takdirle takip ediyoruz. Dolayısı ile burada atılan her adım, İncirliova halkının yararına. Birilerinin rantına ya da çıkarına yönelik adım atmak, Millet İttifakı’nın, bizim ya da belediyelerimizin tarzı değil. Bunu yavaş yavaş öğrenecekler" dedi.

"LAFIMIZ, ÜLKÜCÜ KARDEŞLERİMİZE DEĞİL"


"Bizim lafımız, burada ülkücü kardeşlerimize değil. Onlarla her zaman yan yana bu memleket için yol yürümeye devam ettik, ederiz de. Bunların içinde birtakım kendine rol alan ve bireysel çıkarları için rol üstlenen arkadaşlar var" diyen Çankır, kastettiklerinin bireysel çıkarlar güden kişiler olduğunu, onlara karşı da mücadele ettiklerini söyledi.

"DÜNYA ÜLKÜCÜNÜN OYUNU ALDIM"


Çankır ve beraberindekilere ziyaret için teşekkür eden Belediye Başkanı Kaya da, 15 aydır görev yapmasına rağmen hiçbir vatandaşı kırmadığını dile getirdi. Kaya, "Kapıma MHP’li, AK Parti’li, kim geldiyse ayırt etmeden yardımcı oldum. Biz dövüşe, kavgaya değil, hizmete geldik. Ben İncirliova'da dünya ülkücünün oyunu aldım. Çok ülkücü İncirliova'da bana oy verdi. Sözlerimin sanki ülkücülere söylemişim gibi anlaşılmasına anlam veremedim" ifadelerini kullandı.