31 Mart seçimlerinde İYİ Parti ve CHP’nin birleştiği Millet İttifakı grubuyla seçimi kazanan Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediyesi’ndeki ‘ortak akıl’ ile yöneteceğiz sloganının ardından İYİ Partili meclis üyeleriyle yaşadığı fikir ayrılığının ardından istifa restiyle birlikte gelen ‘Seni mecliste çalıştırtmayız’ sözlerine son noktayı koydu.

"İTTİFAK RUHUNA SAHİP ÇIKIYORUZ"


İYİ Partili kurmaylarla yaşanan gerginliğin her ailede olduğu gibi her parti içinde yaşanabilecek bir durum olduğunu söyleyen Başkan Kürşat Engin Özcan; “Bu tür yaklaşım içinde olan bir yapıda değiliz. İddia edilen konuların bir kısmı doğru, bir kısmı ise farklı. Belki bazı arkadaşlar dışarıda konuşurken farklı, bizim yanımızda farklı konuşuyor olabilir. Ancak şunu belirtmek gerekirse Türkiye’ye örnek olan bu ittifak ruhuna sahip çıkıyoruz. Küçük yanlış anlaşılmaların büyütülmesine anlam veremiyorum. Kimse Nazilli Belediyesi’nin kurumsal kimliğinden üstün olmadığı gibi kimse de Nazilli Belediyesi’nde benim haricimde bir inisiyatif düşünemez. İYİ Parti ve CHP’li meclis üyelerimizin ittifak ruhuna uygun hareket ettiğine inancım tamdır” ifadelerini kullandı.
Öte yandan Başkan Kürşat Engin Özcan'ın konuyla ilgili olarak CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ile de kısa süre içinde görüşme yapacağı öğrenildi.