BAL 8. Grup’ta mücadele veren Sökespor’da oyuncular 18 Temmuz’da başlayacak ligler öncesinde 15 Haziran’da toplanarak top başı yapacak. Ligde kalan 4 haftada formalite maçlarına çıkacak olan kırmızı-lacivertli ekip, Süper Amatör Lig’den gelecek rakibiyle BAL’da kalmak için mücadele verecek.
Sökespor Başkanı Fuat Evren Gül, 7 sezondur mücadele ettikleri BAL’da kalmayı hedeflediklerini söyledi. Sökespor’un hak ettiği yerde olmadığını dile getiren Evren, “Sökespor olarak mazisi başarılarla dolu bir kulübüz. Şu an bulunduğumuz noktadan çok daha iyi yerlerde olmalıyız. Bu hedef doğrultusunda önceliğimiz bu yıl mücadele verdiğimiz BAL’da kalmak. Ben oyuncularıma ve teknik heyete güveniyorum. Futbolcularım kalitelerini gösterecekler ve Sökespor BAL’a tutunacak” dedi.

"LİGE HAZIR OLACAĞIZ"


Sökespor’un ligde tutunması için kenetlenmeye ihtiyacı olduğunu belirten Gül, “Sökespor’un ligde kalabilmesi için bütün halinde hareket etmeliyiz. Bu bakımdan Sökelilerin takımına desteğini bekliyoruz. Süper Amatör Lig’de play-off oynayan Didimspor, Kuşadasıspor, Aydın Büyükşehir Belediyespor ve Çine Madranspor arasından rakibimiz hangi takım olursa olsun yenecek güçteyiz. Takımıma güveniyorum. 1 aylık hazırlık döneminde lige hazır hale geleceğiz” diye konuştu.