Bağarası Mahallesi’nde Başkan Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla başlatılan yaklaşık 800 metrelik yağmur suyu hat çalışmasında sona gelindi. Devam eden çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulunan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, çalışmalar tamamlandığında başta Bağarası Hürriyet Mahallesi’nde Çiçek Sokak-Çalışlı Mahallesi kısmında yaşanan yağmur suyu deşarj sıkıntısının tarihe karışacağını belirtti.

“BÖLGEDE BİR DAHA SORUN OLMAYACAK”


Sona gelen çalışmalar kapsamında 1000’lik borularla hattın tamamlanacağını söyleyen Bölge Koordinatörü Akkentli, “Bağarası’nın özellikle Hürriyet Mahallesi’ndeki Çiçek Sokak, Çalışlı bölümünde aşırı yağan yağmurlar nedeniyle oluşan su artık o bölgeye rahatsızlık vermeyecek. Önemli bir çalışma. Yağmur yağdığında Bağarası’nda hem o bölgede hem de daha o bölgeye yakın diğer sokaklarda ciddi bir yağmur suyu deşarj sıkıntısı yaşanıyordu. Yapmış olduğumuz bu büyük hat çalışması ile artık böyle bir sorun olmayacak” dedi.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER


Yaşanan sıkıntının tarihe karışacak olması nedeniyle vatandaşlar da Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ederek, “Başkanımız bizi büyük bir sorundan kurtardı. Buraya büyük bir yatırım yaptı. Bir şey istesek hemen yapılıyor. Bir dediğimiz iki edilmiyor. Çalışmalarından dolayı başta Özlem Başkanımıza olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştular.