Uzun zamandır kapalı olan kahvehaneler gönderilen genelge ile yeni normalleşme süreci kapsamında 1 Haziran'da hizmet vermeye başladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi yeni normale dönüş ile birlikte uzun süre sonra dükkanlarını açan esnafın ilk gün yanında oldu. Ekipler açılan kıraathane, kafeterya, lokanta ve aperatif salonlarını dezenfekte ederken, maske ve el dezenfektanı da esnaflara dağıtıldı.

“ODA OLARAK KONTROLLERİMİZ DEVAM EDECEK”


Esnafın yanında olan Başkan Çerçioğlu ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a teşekkür eden Nazilli Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Birol Şenkal, "Kahvelerimiz kapanmadan önce Nazilli Belediyesi görevlileri tarafından düzenli bir şekilde hijyen için çalışmalar yapılıyordu. Kahvelerimiz uzun süre kapalı kaldı ve 1 Haziran itibariyle hizmete başladık. Aydın Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından dezenfekte edildi ayrıca maske ve el dezenfektanı dağıtımı gerçekleştirildi. Bizler kahvelerde tüm tedbirleri aldık kontrollerimiz de devam edecek. Hem esnaf arkadaşlarım hem de kendi adıma Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Nazilli’de 100 işletmede dezenfekte çalışması yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler çalışmalarına aralıksız devam ederken maske ve el dezenfektanı dağıtılan esnaflar çalışmalardan dolayı Başkan Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.