24 yaşında hayatını kaybederek ailesi başta olmak üzere ilçe halkını yasa boğan Kasırga’nın kesin ölüm sebebi otopsi raporu ile belli oldu. Kasırga’nın ilk ifade edildiği gibi elektrik çarpması sonucu hayatını kaybettiği kesinleşti. Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı tarafından hazırlanan sistematik otopsi raporuna göre Kasırga’nın kesin ölüm sebebinin yapılan otopsi, tanıkların ifadeleri, olay yeri kamera kayıtları ve histopatolojik inceleme sonucunda vücuda elektrik akımının girmesi sonucu ventriküler fibrilasyon olduğu saptandı.

GİZEMLİ HASTALIK SÖYLENTİLERİ RAHATSIZ ETTİ


Bazı internet sitelerinde başka bir rahatsızlığı olduğu bu sebeple hayatını kaybettiği şeklinde haberler çıktığını, bunun da kendilerini son derece olumsuz etkilediğini ifade eden aile yakınları, “Vefatın ardından gizemli ölüm, sır perdesi gibi haberler çıktı. Hakan, iş yerinin ihmali sonucu elektrik çarpması ile hayatını kaybetti. Kaçak akım koruma rölesi olmamasından kaynaklandığını düşünüyoruz. İş yerinden davacı olacağız” şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?


31 Temmuz’da yaşanan olay Ses Gazetesinde, “Yaylalı Mahallesi Sanayi Çarşısı 27. sokakta bulunan bir oto yıkama işletmesinde işçi olarak yaklaşık 3 ay önce işe başlayan Hakan Kasırga'yı 14.30 sıralarında araba yıkadığı sırada elektrik çarptı. Bir arabanın ön tekerini eğilmiş bir vaziyette elinde bulunan basınçlı yıkama makinasına bağlı pompayla yıkamakta olan Kasırga, elinde tuttuğu pompanın mandalından geldiği tahmin edilen elektrik akımıyla ayağa doğrulup geri doğru bir iki adım atsa da kendisini kurtaramadı. Sırt üstü yere düşen şahıs 112 Acil Sağlık ekiplerine verilmesinin ardından hemen hastaneye kaldırıldı. Kasırga’nın parmağından giren elektriğin kalbini etkilediği öğrenildi” ifadeleriyle kendine yer bulmuştu.