İhaleye, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, banka temsilcileri ve üniversite personeli katıldı. Üniversitenin web sayfasından canlı olarak yayınlanan, 8 bankanın katılımıyla başlayan ve 3 saat süren ihalede 6 banka tekliflerin ardından ihaleden çekilirken, son iki bankanın da istenilen promosyon bedeline ulaşamaması nedeniyle ihale ileriki bir tarihe ertelendi.

"PERSONELİMİZ EN İYİ SONUCU HAK EDİYOR"


Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, yüksek bir özveri ve gayretle çalışan üniversite personeli için en iyi şartları istediklerini ifade ederek; “Promosyon önemli, personelimizin en iyi sonucu hak ettiğini düşünüyorum. En iyi ve tarafsız bir şekilde sonucu almak istiyoruz. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Aydın’ın göz bebeği bir kurumdur; dolayısıyla bu noktada büyük bir hassasiyet göstereceğinize inanıyorum. İhaleye katılan tüm banka temsilcilerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı, bugüne kadar hizmet aldığımız bankaya da gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Herkes için hayırlısı olsun” dedi.

"ÖRNEK ÜNİVERSİTELERDEN BİRİYİZ"


Pandemi sürecinde Türkiye’nin çok önemli sonuçlar elde ettiğini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ADÜ'nün görev, yetki, sorumluluk bilinci içerisinde Türkiye’nin örnek üniversitelerinden biri olduğunu söyledi. Gerek uzaktan eğitimde göstermiş olduğu performans, gerekse koronavirüs konusunda gösterilen üstün performans sayesinde gerçekten ciddi bir mesafe kat edildiğinin altını çizen Rektör Aldemir, “YÖK Başkanımız Prof. Dr. Yekta Saraç’ın önderliğinde tüm üniversite rektörleriyle yapılan toplantıda YÖK Başkanımız bunu yüksek sesle ifade ettiler. Bu süreci sorunsuz atlatan tek üniversiteyiz, bunu gururla ifade ediyorum” diye konuştu.