Didim Genç İşadamları Derneği ofisinde gerçekleşen protokol törenine Amerikan Kültür Koleji markası Genel Başkanı Ömer Yaraş, DİGİAD Başkanı Kerim Küsmez, Amerikan Kültür Koleji Okul Müdürü Müslüm Kömürcü, Amerikan Kültür Koleji öğretmeni Halil Tokmak ile DİGİAD yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“HAYIRLI OLSUN”


Ziyarette yönetim kurulu üyelerini tanıtarak konuşmasına başlayan DİGİAD Başkanı Kerim Küsmez, “Birçok farklı sektörde faaliyet gösteren genç ve girişimci arkadaşlarımız ile Didim için çalışıyoruz. Bu noktada ilçemizde eğitim anlamında yeni bir özel okul açılıyor. Bu noktada üyelerimizin de bu imkandan faydalanması için Didim Amerikan Kültür Koleji yönetimini ağırladık. Bu ziyarette kendileriyle yüzde 5 oranında indirim için protokol imzalayacağız. Hayırlı olsun” dedi.

“GELECEK DÖNEM EĞİTİME BAŞLAYACAĞIZ”


Amerikan Kültür Koleji markası Genel Başkanı Ömer Yaraş kolejlerin eğitim durumu, okullarının ve öğretmenlerin taşıdığı özellikler ve hedefleriyle ilgili olarak bilgiler verirken, “Bizim en yakın okulumuz Söke’de var ve bin 200 öğrencimiz bulunuyor. Burada 800 öğrenci kapasiteli, içerisinde her türlü imkanın sağlandığı bir okul yapıyoruz. Amacımız hem sosyal, hem de sayısal anlamda öğrencilerimizi iyi bir seviyeye getirmek. Bunun da en büyük reklamını velilerimiz yapıyor. Bu noktada gelecek dönem Didim’de eğitim-öğretime başlayacağız. DİGİAD ile yaptığımız bu tür anlaşmaları zamanla ilçe genelinde tüm kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile de yapacağız” dedi.
Konuşmaların ardından Amerikan Kültür Koleji markası Genel Başkanı Ömer Yaraş, Okul Müdürü Müslüm Kömürcü ve Amerikan Kültür Koleji öğretmeni Halil Tokmak’a DİGİAD rozetleri takılarak üye yapılırken, daha sonra protokole imzalar atıldı.