Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Çatak Mahallesi’nde 800 metrelik yeni yol açma ve parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı. Nazilli'ye bağlı kırsal Aşağı Örencik, Yukarı Örencik, Apaklar, Çatak, Kaşıkçılar Mahalleleri tarafından kullanılan ve Çatak Mahalle sınırları içerisinde bulunan alanda, yüzeysel suların tahliyesi ve ıslahı için hat döşenerek menfez yapıldı.

MODERN VE KULLANIŞLI YOLLAR


Nazilli'nin 5 kırsal mahallesi tarafından ortak kullanılan yol sayesinde ekili ve dikili alanlara kolay ulaşımın sağlanmasının yanı sıra tarımsal kalkınmanın da desteklendiğini belirten Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Merkezden kırsal mahallelere kadar her anlamda modern ve kullanışlı yolları ilçemize kazandırmak için tüm ekiplerimizle birlikte mesai gözetmeksizin çalışıyoruz. Bu anlamda bizlere destek veren vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Yeni yolumuz Nazilli'mize hayırlı uğurlu olsun” sözlerini kaydetti.

BAŞKAN ÖZCAN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ


Çalışmalarından dolayı Başkan Özcan’a teşekkür eden Çatak Mahalle Muhtarı İsmail Kılıç; “Nazilli'mizdeki 5 mahallenin sürekli olarak kullandığı bir yoldu. Ancak yollarımız bozuk olduğu için kullanılamıyordu. Yolumuzun açılmasını ve parke taşı döşenmesini sağlayan başkanımızdan ve ekibinden Allah razı olsun. Mahallemiz adına çok büyük bir hizmete imza atılmış oldu” dedi.