Koronavirüs önlemleri kapsamında 16 Mart tarihinde kapatılan halı sahalar, normalleşme sürecinde yeniden hizmet vermeye başladı. Bu kapsamda halı saha maçları yapılmaya başlandı. Aydın’ın çeşitli ilçelerinde akşamı halı sahaların ışıkları aydınlattı. Normalleşme sürecinde açılan halı sahalarda soyunma odaları, duş alanları tedbir amaçlı kapalı tutuluyor.

‘FUTBOLU ÇOK ÖZLEDİK’


2,5 ay sonra Köşk’te bulunan halı sahada buluşan gençler, futbol oynamayı özlediklerini belirterek halı sahaların açılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Futbol oynadıkları arkadaşlarında virüs belirtisi olmadığı için gönül rahatlığı ile maçlarını oynadıklarını belirten gençler, “Futbol oynamayı, sahayı çıkmayı özledik, spor yapmayı ve ter atmayı gerçekten çok özledik. Biz de artık özlemimizi gidermeye geldik. İnşallah ülkemizde bir daha bu tür önlemler almaya gerek kalınmaz” ifadelerini kullandılar.

‘GENÇLERİMİZ HALI SAHALARDA KAYNAŞSIN’


Türkiye Halı Saha Federasyonu Aydın İl Temsilcisi Volkan Demirci, halı sahaların açılmasıyla yeniden turnuvalara başlayacaklarını açıkladı. Gençlerin kahvelerde değil, halı sahalarda kaynaşmasından yana olduklarını kaydeden Demirci, federasyon temsilciliği olarak Aydın’da güzel işlere imza atmak istediklerini belirtti.