TFF 3. Lig 3. Grup’ta play-off mücadelesi veren Nazilli Belediyespor’da bu sezon oynanan 28 maçın tamamında forma giyen Zekariya Topayan, takımın en istikrarlı oyuncusu oldu. Siyah beyazlı ekipte ikinci sezonunu geçiren 31 yaşındaki tecrübeli eldiven, kalesinde 30 gole engel olamazken yaptığı kritik kurtarışlarla takımının play-off potasında olmasını sağladı.

"ÜST LİGE ÇIKMAK İSTİYORUZ"


Naz Naz’ın kariyerinde önemli bir yeri olduğunu dile getiren Topayan, “İki sezondur burada kariyerime devam ediyorum. Geçen sene yetenekli bir kadromuz vardı. Lige iyi başladık. Hekimoğlu ile çekişme yaşadık. Son maçlarda kaybettiğimiz puanlarla play-off'a kaldık. Maalesef talihsiz şekilde elendik ve hedefimize ulaşamadık. Bu sezon ise lige şampiyonluk hedefiyle başlamadık. Kimse bizden üst düzey başarı beklemiyordu ama biz takım olarak tabuları yıktık. Devrenin sonuna kadar çok iyi getirdik. Devre arasından sonra konsantrasyon eksikliğinden takımda düşüş oldu. Mütevazi takımla yeniden yükselişe geçtik. Salgın nedeniyle lige ara verildi. Açılmasını bekliyoruz. Play-off’a kalıp başarılı olarak üst lige çıkmak istiyoruz” dedi.

"KARİYERİMİ BURADA SÜRDÜRMEK İSTİYORUM"


Nazilli Belediyespor’da kariyerine nokta koymak istediğini belirten Topayan, “Altyapıya önem veren bir kulüpteyim. Nazilli Belediyespor, çok önemli oyuncuları Türk sporuna kazandırmış bir kulüp. Burada devam etmek istiyorum. Futbolculuk kariyerime nokta koyduktan sonra teknik direktörlük veya kaleci antrenörlüğü yapmayı planlıyorum. Bu anlamda da kulübe hizmet etmek isterim” diye konuştu.