Kaza, Aydın-Denizli karayolu üzerinde saat 00.30 dolaylarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, otogar kavşağından çıkarak ters yöne giren aşırı alkollü Harun Özhan C. idaresindeki 09 NJ 026 plakalı otomobil, yaklaşık bir kilometre ters yönde ilerlerken iki defa kaza tehlikesi atlattı. Son olarak sanayi yakınlarında Denizli istikametine seyir halinde olan Bayram K. idaresindeki 64 FS 664 plakalı tıra çarparak durabildi.

‘DÜMDÜZ GİDERKEN, TIR ÖNÜME ÇIKTI’

Büyük bir şans eseri kazadan yara almadan kurtulan alkollü sürücü ihbar üzerine olay yerine gelen polis ve 112 Acil Sağlık Ekiplerini yaklaşık 1 saat uğraştırdı. Sürücü aşırı alkolden ters yönde gittiğinin de farkında olmadığı görülürken ekiplere, “Ben dümdüz yolumda gidiyordum, tır benim önüme çıktı” dedi. Alkollü Harun Özhan C. yoğun ısrarlara rağmen alkolmetreye üflemeyi reddederek polis ekiplerine zorluk çıkardı. Bunun yanı sıra 112 Acil Sağlık Ekiplerinin kendisini kontrol ederek ve tedavi etmelerini de kabul etmedi. Alkollü sürücü çevredeki vatandaşların ve polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu karakola götürüldü.
Kaza sonrası karayolunda Denizli istikametinde yolun kapanması sonucu uzun araç kuyruğu oluştu. Yapılan işlemlerin ardından araçlar yoldan çekilerek yol trafiğe açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.