2019-2020 sezonunun son maçında, evinde Davutlar Belediyespor'u yenerek Aydın Süper Amatör Lig'de kalmayı başaran Koçarlı Belediyespor'da genel kurul için hazırlık yapılmaya başlandı. Kulüp Başkanı Yalçın Altındiş, genel kurulda görevine yeniden talip olacağını ve yönetimde de değişiklik yapacaklarını dile getirdi.

“BİZİM İÇİN İYİ BİR DERS OLDU”

Geride bıraktıkları sezonda, kendilerinden beklenenlere cevap veremediklerini kaydeden Altındiş, "Geçen yıl belediye başkanı değişti. Haliyle kulüpte de yeni bir yönetim, yeni bir takım oluştu. Sıfırdan kurduğumuz takımımız, ligde kalmayı son maçta başardı. Bu durum, bizim için iyi bir ders oldu. Koçarlı’ya hak ettiği kupaları kazandırmak için yeni sezona daha güçlü, daha aktif, daha çalışkan bir yönetimle girmek istiyoruz. Koronavirüs salgınının seyrine göre, büyük bir ihtimalle de Haziran ayı içerisinde genel kurulumuzu yapacağız. Genel kurulda ben, görevime tekrar aday olacağım. Mevcut yönetimde sırf bizi kırmamak için görev alan, işlerine rağmen takımımızın başarısı için mücadele eden arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

BÜTÇEYE GÖRE TRANSFER

Genel kurulun ardından, takımı oluşturmak için transfer çalışmalarına başlayacaklarını kaydeden Koçarlı Belediyespor Kulübü Başkanı Yalçın Altındiş, "Yeni yönetimin göreve başlaması ile birlikte bütçemiz doğrultusunda oyuncu transferlerimizi gerçekleştireceğiz. Transferlerle güçlendireceğimiz takımımızın, yeni sezonda başarılı olacağına inanıyoruz. Bu vesile ile kulübümüzden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Koçarlı Belediye Başkanımız Sayın Nedim Kaplan'da da çok teşekkür ediyoruz" dedi.