Çok sevdiği eşi Hafize Küçük'ü, 3 yıl önce kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan 92 yaşındaki Mehmet Küçük, eşinin ismini yaşatma hayalini gerçekleştirmek için harekete geçti. İmam Hatip Lisesi yaptırmak isteyen Küçük, akrabaları ile Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ı ziyaret etti. Başkan Kaplan, makamında kabul ettiği Küçük ve beraberindekiler ile birlikte, okulun yapılmasının planlandığı arazide de incelemelerde bulundu.

PROTOKOL İMZALANACAK

İncelemenin ardından, açıklamalarda bulunan Başkan Kaplan, “Mehmet amcanın hayali gerçek oluyor. Rahmetli eşi Hafize Küçük'ün adını vereceği bir İmam Hatip Lisesi yaptırmak en büyük hayaliydi. Yıllarca bu adımı atacağı gün için dua ediyordu. Biz o adımı Mehmet amcayla birlikte attık, okulun yapılacağı arazimizi birlikte inceledik. Okul için Aydın Valiliğimiz ile protokol çok yakında imzalanacak” dedi.

APART OTELİNİ SATTI

Okulu yaptırmak için Kuşadası’nın Güzelçamlı Mahallesi’nde yer alan denize sıfır apart otelini sattığını dile getiren hayırsever Küçük de, “Yaptıracağımız okulda öğrencilerimiz Kur’an okuyacak, eğitim görecek ve vatana, millete hayırlı evlatlar olarak yetişecek. Eşimin en büyük arzusu buydu. Bu hayal için yıllarca bekledim çok mutluyum" ifadelerini kullandı. Küçük, en büyük dileğinin de okulun açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılması olduğunu sözlerine ekledi.