Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın talimatı ile tüm Türkiye’de olduğu gibi Didim’de de AK Parti Teşkilatı, sahaya indi. AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ve yönetimi ile meclis üyesi Mehmet Tekdemir; Cumhuriyet Caddesi, İnönü bulvarı ve Şehir Rıdvan Çakır caddesi esnaflarını ile 75 yıl Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti.

ÇALIŞMALARI ANLATTI

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı'nın ziyaretlerinde bir araya geldiği esnafların geçmiş Ramazan Bayramı’nı kutlayan İlçe Başkanı Subaşı, kendilerine koronavirüs salgını sürecinde hükümetin yaptığı çalışmaları anlattı. Esnafların sorun ve taleplerini de dinleyen Subaşı çözüm yolları için ivedilikle çalışacaklarını ifade etti.

"VATANDAŞIN YANINDA OLAN BİR PARTİYİZ"

Koronavirüs salgınından dolayı çalışmalarına ara vermek zorunda kaldıklarını belirten Maşallah Subaşı, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile yeniden saha çalışmalarımıza başladık. Aydın'ın tüm ilçelerinde teşkilatlarımız sahaya indi. Ana kademe, gençlik ve kadın kollarımız çalışmalarını artırdı. Biz seçimden seçime değil, her zaman sahada ve vatandaşın yanında olan bir partiyiz. Salgın nedeniyle çalışmalarımıza ara vermiştik. Her daim vatandaşımızın yanında olarak partimizin başarısı için birlik ve beraberlik içerisinde, kaldığımız yerden çalışmaya yoğun bir şekilde devam edeceğiz” dedi.