Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nün berber, kuaför çalışanlarına yönelik yaptığı taramada Efeler ilçesi Hasanefendi Mahallesi’nde bulunan işyerinde berberlik yapan Bülent Kovacı’nın Covid-19 testi pozitif çıkmıştı.

Koronavirüs tespit edildiği için dükkanını kapatan Kovacı, Aydın Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. İlaç tedavisi uygulanan Kovacı’nın yapılan kan testinde virüse rastlanmadı. Testlerinin temiz çıkmasının ardından taburcu edilen berber Kovacı’nın evinde karantina süresi başladı. Testlerinin temiz çıktığı için çok mutlu olduğunu belirten Kovacı, “Bu süreçte kendim kadar müşterilerim adına da seviniyorum. Test yapılan müşterilerimde de virüse rastlanmaması beni çok mutlu etti. Karantina sürecinde evimde dinleneceğim. Ardından mesleğine geri döneceğim. Hastanede kaldığım sürede benimle ilgilenen tük sağlık çalışanlarına ve durumumu merak edip arayan dostlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan geçtiğimiz hafta Efeler'e bağlı Kadıköy mahallesinde de aynı aileden 3 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine yapılan araştırmada gittiği berberin testi de negatif çıkmıştı.