Sultanlar Ligi'nde geride kalan sezonu 7’nci tamamlayan Aydın Sultanları'nda yeni sezon çalışmaları son sürat devam ediyor. İç transferde Meryem, Balkestein ve Hande ile yola devam eden Erçe Su Kasapoğlu, Semra Özer, Sasa Planinsec, Hazal Selin Arifoğlu, Arelya Karasoy, Ece Hocaoğlu, Bihter Dumanoğlu ve Seleste Plak ile yollarını ayıran Mavi Beyazlılar, dış transfer de Galatasaray'dan Anthi Vasilontonaki, PTT’den Janset Cemre Erkul ve Ezgi Dağleneler ile Kale 1957’den Eylül Akarçeşme'nin ardından transfer bombasını patlattı.

HOSGELDİN RACHAEL ADAMS

Aydın Büyükşehir Belediyespor, dünya yıldızı orta oyuncu Rachael Adams'la bir yıllık anlaşma sağladı. Kulüpten transferle ilgili yapılan açıklamada, “Hoş geldin Rachael Adams! A.B.D asıllı yıldız orta oyuncu Rachael Adams ile bir yıllık sözleşme imzalanmıştır. Voleybolcumuza Kulübümüze hoş geldin diyor ve mavi beyazlı forma altında nice başarılar diliyoruz” denildi.

ECZACIBAŞI'NDA FORMA GİYDİ

30 yaşındaki Amerikalı orta oyuncu Eczacıbaşı formasıyla Dünya Kulüpler ve CEV Kupası şampiyonluğu ile Şampiyonlar Ligi üçüncülüğü yaşamıştı. Son olarak 2018-2019 sezonunda İtalya’nın Monza takımında forma giyen Adams, İtalyan ekibiyle Challenge Kupası’nda finalde Aydın ile karşılaşmış ve kupada şampiyonluğu elde etmişti.