Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MHP Genel Başkan Yardımcısı ve 26. Dönem MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve Aydın’daki 17 ilçe başkanıyla video konferans yoluyla gerçekleştirdiği toplantıda, il genelinde teşkilatlar tarafından yapılan çalışmalara dönük bilgi aldı. MHP İl Başkanı Alıcık ile 17 ilçe başkanının da tam kadro katılım sağladığı toplantıda, ilerleyen süreçte teşkilatların yapacağı çalışmalara dönük de istişarelerde bulunuldu.

“VERİMLİ BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Gerçekleşen toplantıyla ilgili açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Depboylu, “MHP Aydın İl Başkanı ve ilçe başkanlarımızla bir araya gelerek ilimiz genelinde yapılan çalışmalarımız ve teşkilatlarımız hakkında oldukça verimli bir ilçe başkanları toplantısı gerçekleştirdik. Değerli teşkilat yöneticilerimize ve kıymetli hemşehrilerime çalışmalarında başarılar diler, sağlıklı günler temenni ederim” ifadelerini kullandı.
Gerçekleşen toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan MHP Aydın İl Başkanı Alıcık, MHP Genel Başkan Yardımcısı Depboylu ile ilçe başkanlarıyla gerçekleştirdiklerini toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.