Nazilli’de birlik, beraberlik ve dayanışma ilkesi altından kurulan NAMDER'in yönetim kurulu üyelerinin öncülük yaptığı sosyal sorumluluk projesi tamamladı. 2 yıl önce evi yanan Selahattin Yılmaz’ın evinin bütün inşaat malzemelerinin ve işçiliğini yapan NAMDER, evin tamamlanmasının ardından evi, bayram öncesi sahibine teslim etti.

DAYANIŞMA ÖRNEĞİ SERGİLEDİLER

NAMDER Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Erdemci öncülüğünde, Özen Akgün, Menderes Genç, Muhammet İskender, Erdal Çınar, Fatih Çetin, Recep Sakarya, Turgut Yerlikaya, Yaşar Koç inşaat malzemeleriyle, mobilya yardımlarıyla Zeki ve Harun Güllüce evin tamamlanmasında katkıda bulundular. Rahmanlar Mahallesinde evin teslimine NAMDER Başkanı Remzi Erdemci ve yönetim kurulu üyeleri, Rahmanlar Mahalle muhtarı Necati Yılmaz ve evin sahibi Selahattin Yılmaz katıldı.

“YAPILMASI GEREKEN HER ŞEYİ YAPTIK”

Bayram öncesi evi bitirerek güzel bir bayram hediyesi olduğunu dile getiren NAMDER Başkanı Remzi Erdemci, “Bizden ilk olarak talep edilen sadece 8 metreküp bir harçtı. Harcı verdikten sonra geldik eve baktık. Harcı bırakın bütün evin yapılması gerekiyor. Vatandaşımız da 2 senedir naylon çadırın içinde yaşıyor. NAMDER olarak bizde dedik ki sadece harçla olmaz hepsini biz yapalım dedik. Ekip arkadaşlarımla görüştüm ve onlarda seve seve taşın altına elimizi sokarız dediler. Allah hepsinden razı olsun. 22 gün oldu o günden bu güne. Anahtar teslim evi teslim etmeye geldik. A’dan Z’ye bir evde yapılması gereken her şeyi yaptık. Tamamladık teslim ettik. Vatandaşımıza bayram hediyesi oldu. Güle güle otursun” şeklinde konuştu.

“NAMDER İMDADIMA YETİŞTİ”

Yangından sonra 2 sene çok zor şartlarda naylon çadırda yaşadığını ifade eden Selahatin Yılmaz, “NAMDER imdadıma yetişti. Elimden tuttular. Kısa sürede çok güzel bir ev oldu. Artık kafamı sokabileceğim bir evim oldu. Başkan Remzi Erdemci öncülüğünde evimin tamamlanmasında emeği olan herkese teşekkür ederim” dedi. Rahmanlar Mahallesi Muhtarı Necati Yılmaz da bu dayanışmada emeği geçen herkese teşekkür ederek, bayram öncesi vatandaşa bir hediye gibi olduğunu dile getirdi.