TFF 3. Lig 3. Grup’ta play off’u hedefleyen Nazilli Belediyespor’un gol yükünü orta saha oyuncusu Sedat Cengiz çekti. Sezon başında siyah beyazlı ekibe katılan 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu, yaşadığı sakatlık nedeniyle bu sezon 7 maçta forma giyememesine rağmen rakip fileleri 13 kez havalandırarak takımının en skorer oyuncusu oldu. Yaşadığı sakatlığın ardından yeniden form tutan ligin ikinci yarısında da 4 kez fileleri havalandırmayı başardı.

GOL KRALLIĞI YARIŞINDA İLK ÜÇTE OLURDUM

10 numara mevkiinde forma giyen ve attığı gollerle taraftarın sevgilisi olan Sedat Cengiz, “Gol atmak bana özgüven sağladı. Bu sezon 13 gole ulaştım. Talihsiz sakatlık nedeniyle 7 maçta forma giyemedim. Sakatlığın ardından da bir durgunluk dönemim oldu. Bu dönemde takıma katkı sağlayamadım. Sakatlığım olmasa gol krallığında ilk üçte yer alırdım. 10 numara olmama rağmen iyi bir istatistik yakaladım” dedi.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR’UN RENKLERİ BENİ BAĞLADI

Nazilli’yi çok sevdiğini belirten Sedat, “Genel olarak kariyerimde lisans problemi çok yaşadım. Çok iyi geçirdiğim sezonlarda daha iyi liglerde top oynayabilirdim. Bana yol gösteren olmadı. Ben olabildiğimce takımda gençlere bunları anlatıyorum. Nazilli benim için bambaşka. Doğuştan Beşiktaş’lıyım. Bu yüzden Nazilli Belediyespor’un renkleri beni bağladı. Herkes oyuncunun bir hedefi vardır. Nazilli’yi seviyorum. Uzun yıllar burada kalabilirim. Önceliğim Nazilli Belediyespor ile üst lige çıkmak. İnşallah üst liglerde de kendimi izletme şansı bulurum” diye konuştu.