AK Parti Genel Merkezi’nin talebi üzerine görevinden istifa eden Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı’nın yerine İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Elbir atanmıştı. Yönetimi ile birlikte görevine başlayan Elbir’e, Efeler İlçe Gençlik Kolları hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Adsız ve yönetimi, Elbir’e görevinde başarılar diledi.

"GENÇLER GELECEĞİMİZ"

Elbir de, gençlere her konuda destek vereceğini belirterek, “Ziyaretleri için Efeler Gençlik Kolları Başkanımız Mustafa Adsız ve yönetimine teşekkür ediyorum. Gençler bizim geleceğimiz. Bizler gençlerin daha iyi yerde olmasını istiyoruz. AK Parti olarak seçilme hakkını 18 yaşa indirerek gençlerimizin yönetimde söz sahibi olmasını sağladık. Gençlerimizin güzel projeleri var. Biz de onlar için elimizden gelen desteği vereceğiz. Biz her zaman gençlerin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

"GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ"

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Adsız da, “İlçe Başkanımız Hüsnü Elbir'e hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, hem de kendisini gençlik için yaptığımız ve yapacak olduğumuz etkinlik ve projeler hakkında bilgilendirdik. Başkanımız da bizlerle tecrübelerini paylaşarak ufkumuzu genişletti. Destekleri ile hep birlikte güzel hizmetler yapacağımıza inancım tamdır” dedi.