Söke’nin merkez mahallelerinde başlayan altyapı ve sıcak asfalt yatırımlarından biri olan Bayındır Caddesi’nde sona gelindi. Kamu kurumlarının alt yapılarını bitirmesinin ardından caddede çalışmalara başlayan Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilk olarak içme suyu alt yapı yenileme çalışmaları kapsamında 2 bin 500 metrelik şebeke hattını yenileyerek cadde üzerindeki 170 adet abonenin parsel bağlantılarını da yeniledi.

“SON KAT ASFALT ATILDI”

Başkan Özlem Çerçioğlu’nun yakından takip ettiği çalışmalar kapsamında ASKİ ekipleri alt yapı ile ilgili tüm işlemleri bitirdikten sonra üst yapı çalışmalarına da aynı hızla başladı. 15 bin metrekarelik alanda kaldırım yenileme ve ilk kat sıcak asfalt döküm işlemine bitti. Son kat asfalt dökümünün ardından UKOME ekipleri caddenin boya ve yol çizgilerini yaptı.

“ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE GECE MESAİSİ”

Başkan Çerçioğlu’nun bayrama yetişecek sözünün ardından ekipler yaklaşık 45 gündür 18 saat çalışma esası ile caddede çalışma yaptı. Gün içinde tamamlanan asfalt çalışmalarının ardından ekipler gecenin geç saatine kadar çizgi çalışmasında bulundu. Çalışmalar sırasında Bayındır Caddesi sakinleri de yol ekiplerine alkışlarla destek verdi. Bazı vatandaşlar sosyal medya hesaplarından canlı yayın yaparak Topuklu Efe’ye teşekkürlerini ilettiler. Çalışmaları yerinde takip eden Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli de vatandaşlarla sohbet etti. Akkentli “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun selamları var. Kadir geceniz mübarek olsun” diyerek vatandaşlara alkışlı moral desteklerinden ötürü teşekkür etti.

“TEŞEKKÜRLER TOPUKLU EFEM”

Cadde sakinlerinden Mehmet Karakaş isimli vatandaş;”Özlem Başkan bayrama kadar yetişecek dedi ve bayramdan önce cadde açıldı. Saat gece 23.40 ve ekipler çalışıyor. Sıcak demediler yağmur demediler hep çalıştırlar Allah Razı olsun. Teşekkürler Topuklu Efem” dedi