Çine’de koronavirüs tedbirleri kapsamında dışarı çıkamayan vatandaşlar için evinde konser vermesiyle bilinen yerel sanatçı Cihan Gültekin, bu kez ilçedeki yerel sanatçı ve müzisyenlerin de katılımıyla Ünlü Halk Ozanı Merhum Neşet Ertaş’a ait ‘Ah Yalan Dünya” adlı türküyü, ‘Evde kal, Çine için Çal” sloganıyla video klip olarak seslendirdi. Müzikal çalışmaya katılım sağlayan bazı müzisyenlerin enstrümanlarıyla da katkıda bulundukları solo seslendirmelerden oluşan 6 dakika 13 saniyelik video klip, sosyal medya platformlarında da dinleyenlerden büyük beğeni topladı.

“ÇİNE İÇİN HAYAT EVE SIĞAR”

Çine’de yaşayan saz ustası Emrullah Çiçek, Ekin Gürdeniz, Fatmanur Güzel, Eda Arslan, Cengiz Köken, Rabia Çetin, Merve Sezer, Mustafa Arkadaş, Yasin Önder, Fatih Boz, Medar Özkan, Tekin Gündoğdu, İsmail Örnekçi, Ercan Varol ve Mehmet Atkan’ın katılım sağlayarak seslendirdiği ‘Ah Yalan Dünya’ video klibine kısa sürede gösterilen ilgiden çok mutlu olduğunu söyleyen Cihan Gültekin, yaptığı açıklamada, “‘Evde kal, Çine için Çal” projemizde emeği geçen tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Dostlar iyi ki varsınız. Gerçekten emek isteyen bir projeydi. Bağlamada Emrullah Çicek abim ve birbirinden değerli müzisyen arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve projenin sahibi Foto Gürdeniz Ailesine de teşekkür ederim. Emeklerinize sağlık. Çine için hayat eve sığar” ifadelerini kullandı.

BİNLERCE KİŞİ İZLEDİ

Çineli müzisyenlerin hazırladığı ve kısa sürede 5 binden fazla görüntüleme alan video klibe ‘Evde Kal Çine’ başlığıyla https://www.youtube.com/watch?v=x285NgbwLtQ&feature=youtu.be linkine tıklayarak da ulaşılabiliyor.