Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası, sağlık alanında son teknolojik cihazlarla hizmet veren Egemed Hastaneleri ile oda üyeleri ve personeller için indirim protokolü imzaladı. Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası makamında gerçekleşen imza törenine Didim Şoförler Odası Başkanı Savaş Cengiz, Oda Yönetim Kurulu üyesi Demir Tunç ile Egemed Hastaneleri Hasta Hizmetleri Müdürü Hakan Andaç katıldı.

"BİRİNCİ DERECE YAKINLARI DA YARARLANACAK"


Protokol kapsamında bilgiler veren Egemed Hastaneleri Hasta Hizmetleri Müdürü Hakan Andaç, kurumlara yönelik yaptıkları protokoller kapsamında Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası ile protokol gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Şoförler Odası üyeleri ile birinci derece yakınları ve oda personeline hastane muayene ile ayakta ve yatarak tedavilerde SGK fark ücretlerinden yüzde 25 oranında, check-up’larda da yüzde 10 oranında indirim uygulanacak. Ayrıca acil haller nedeniyle sunulan sağlık hizmetleri, yoğun bakım hizmetleri, yanık tedavisi hizmetleri, yeni doğana verilen sağlık hizmetleri, doğumsal anomaliler için yapılan cerrahi işlemlerine yönelik sağlık hizmetleri, diyaliz tedavileri ve kardiyovasküler cerrahi işlemleri gibi hizmetlerden ilave ücret alınmayacak. Doğum, sünnet, alerji testleri, diş hastalıkları ve tedavisi, ESWT ve SGK ödemesi olmayan hizmetler gibi istisnai haller için ise indirim uygulanmayacak. Bu protokolden Didim Şoförler Odası üyeleri ile birinci derece yakınları ve oda personeli faydalanacak. Protokolün hazırlanması ve hayata geçirilmesinde emeği geçen Oda Başkanımıza ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ODA ÜYELERİNE KİMLİK KARTI VERİLECEK


Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz de oda üyelerine sağlık anlamında destek olunması amacıyla Egemed Hastaneleri ile yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ifade ederek, “Bu protokolden oda üyelerimizin yanı sıra birinci derecede yakınları da yararlanacak. Bu çerçevede oda üyelerimize birer kimlik kartı vereceğiz. Üyelerimiz bu kartla kendisi yada birinci derece yakınları hastaneye giderek tedavi olabilecekler. Bu protokolün odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.