Önceki dönemlerde de sık sık bu hayalini dile getiren ve yerel idarecilerden merkez ya da Kahvederesinde uygun bir yer göstermelerini isteyen Mustafa Günday, o dönem ilçe dışından yerler gösterilmesi üzerine bu hayalini erteledi. Son Karacasu ziyaretinde 20 odalı Karacasu mimarisine uygun, içerisinde restoranı ve cafesi olan Butik Otel hayalini yöneticilerle yeniden paylaşan Günday, olumlu geri dönüşler aldı. Otelin Karacasu’ya büyük değer katacağını ifade eden Günday, “Her dönemde belediye başkanlarından otel yeri konusunda talepte bulunuyorum. Güzel bir butik otel yapalım diyorum. Bu ziyaretimde de bunu dile getirdim. Böyle bir niyetimiz var. Emin Mete ve Mustafa Büyükyapıcı zamanında dile getirmiştim. Ama olmamıştı. 20 Odalı. Restoranı, cafesi olan, Karacasu mimarisine uygun bir çalışma düşünüyoruz. Kahvederesi civarında yada ilçe merkezinde düşünüyoruz” dedi.

OTEL ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇ

Yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra Karacasulu olup dışarıda yaşayan ve ilçede bir yakını kalmamış ilçe halkının da ilçeyi ziyaretlerinde kalacak yer sorunu yaşadığını ifade eden Günday, “Dışarıda çok sayıda Karacasulu var. Ancak 3-5 gün rahat bir şekilde kalmak istediklerinde sıkıntı yaşıyorlar. Onların ihtiyacına cevap verecek bir otel yok. Her seferinde ben bunu dile getiriyorum, anlatıyorum ama beni ilçe dışından yer gösteriyorlar. Öncelikle hayatın içinde olmalı, cıvıl cıvıl olmalı, tekrar gelme isteği uyandırmalı. Karacasu vadisini komple görecek bir yerde Kahvederesinde olmalı diye düşünüyorum. Kaymakam bey destekliyor. Belediye Başkanı da olumlu. Güzel izlenimler aldık. İnşallah ilçemize güzel bir otel kazandıracağız” dedi.

ÖNCE İNSAN SONRA TASARIM

Temelleri 36 yıl öncesine dayanan Aryom, uzun seneler otomotiv sektöründe uluslararası platformda önemli bir üne sahip MOPİSAN adı altında üretim ve pazarlama faaliyetlerinde bulundu. Dünyada 72 ülke ve 216 noktadan satış yaparken, global bir şirket olan Mahle GmbH Germany şirketi ile ortak olmuş, bir süre sonra bu ortaklıktan ayrılarak ana faaliyet konusu olan inşaat sektörüne yöneldi. Aryom, 2003 yılında endüstriyel yapılar konusunda kazandığı deneyimlerini, konut inşaatlarına aktarmak ve geliştirmek üzere kurulmuş, çalışma merkezine “insan” ı koyan, “iyi” ile yetinmeyen, her zaman “mükemmel” i hedefleyen, dünya standartlarıyla yarışacak düzeyde özgün ve yüksek kalitede yapı projeleri üreten bir kurum oldu.. Aryom, önce “insan” sonra “tasarım” felsefesinden hiçbir zaman ödün vermeyen, tüm projelerinde malzemeden tasarıma, yaşam kalitesinden çevre uyumuna kadar her noktayı kusursuz bir biçimde planlayan, hayatı yaşanır kılacak detaylara, insanı insan yapan değerlere saygı ve özen gösteren, çevreye uyumlu, ülkenin ve dünyanın geleceğini düşünen, farklı ve katma değeri yüksek konut ve endüstriyel inşaat proje çalışmaları ile yaşama özen katmaya devam etmektedir.