Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nuın talimatıyla 11 Mayıs’ta açılacak olan Berber ve Kuaförlerde dezenfekte çalışması başlatıldı. İl genelinde başlatılan dezenfekte çalışmalarına Aydın Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Nazilli ilçesinde de devam edildi.

EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz Pazartesi günü yapılan kabine toplantısının ardından Kuaför ve Berberlerin 11 Mayıs açılacağını duyurdu. Buna en çok sevinen yaklaşık 2 aydır kapalı olan Berberler ve kuaförler sevindi. Bu haberden sonra işyeri sahipleri hemen hazırlıklara başlayarak tadilat işlerine yöneldi. Başkan Özlem Çerçioğlu’nun daha önce Berber ve Kuaförleri dezenfekte edeceğiz açıklamasının ardından da Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, Nazilli Berberler Odası Başkanı Olcay Akyıldız’ın desteğinden ilçede bulunan Berberler ve Kuaförler tek tek dezenfekte edildi.

“GENELGEYE GÖRE HAREKET EDECEĞİZ”

Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ve ekiplere teşekkür eden Nazilli Berberler Odası Başkanı Olcay Akyıldız, “Yaklaşık 2 aydır esnaf arkadaşlarımız kapalı. Bu süre içinde gerçekten zor günler geçirdik. İnşallah bu zorlu süreci, 11 Mayıs bizim miladımız olacak, yeni bir başlangıç yeni bir heyecanla dükkânlarımızı açacağız. 11 Mayıstan sonra bütün üyelerime sağlıklı işler diliyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatlarıyla ilk önce gıda yardımı yapıldı. Şimdi dezenfektan çalışması yapılıyor. Kedilerine bu ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederiz. Nasıl bir çalışma yapacağımızla ilgili herhangi bir genelge gelmedi, geldiğinde bu genelgeye uygun hazırlarımızı tamamlayarak 11 Mayıs’ta çalışmaya başlayacağız” ifadelerini kullandı.