Göreve geldiği günden bu yana projelerini peş peşe hayata geçirmeye başlayan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Bıyıklı Mahalle sakinlerinin beğenisini toplayacak bir projeyi daha hayata geçirdi. Önceden sinema salonu olarak kullanılan ve uzun süredir atıl vaziyette olan binanın yıkım çalışmaları başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

503 METREKARE ALANA YEŞİL ALAN YAPILACAK


Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “ Eskiden sinema salonu olarak kullanılan bu bina atıl vaziyette duruyordu. Muhtarımız ve mahalle sakinlerimizin talepleri doğrultusunda bu alanı yeşil alan olarak projelendirdik. Toplamda 503 metrekare alan üzerine yapılacak yeşil alanın kısa sürede bitirilmesini planlıyoruz” dedi.

"KAPALI PAZARYERİ İÇİNDE ÇALIŞMALARA BAŞLADIK"


Bıyıklı Mahallesinin çehresini değiştireceklerini ifade eden Belediye Başkanı Kaplan “İlçemizin önemli pazaryerlerinden biri olan bıyıklı pazarı mevcut yeri itibariyle çok dağınık bir düzene sahip. Bu sebeple eski hal binasında bir takım incelemelerde bulunduk. Bin 500 metrekare alan üzerindeki binamızın da yıkımını gerçekleştirip buraya kapalı pazaryeri yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.