Aydın'ın Söke ilçesinde bulunan ve özellikle yaz aylarında Söke-Bodrum karayolunda her gün binlerce tatilciyi ağırlayan Türkiye’nin en büyük zincir mağazaların yer aldığı Söke Priene Outlet AVM, koronavirüs tedbirleri devam ederken bünyesindeki mağazaların genişliği sayesinde sosyal mesafe kurallarına elverişli olmasıyla daha da ön plana çıktı. 11 Mayıs’ta Priene AVM’deki mağazaların yüzde 80’inin açılacağını söyleyen Söke Priene AVM Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akalın, “Hazırlıklarımız başladı. Salgın süresince sürekli olarak kendi imkanlarımızla dezenfekte ettiğimiz Priene AVM’ye vatandaşımız gönül rahatlığıyla gelebilir” dedi.

“KENDİ İMKANLARIMIZLA DEZENFEKTE ETTİK”


30 bin metrekarelik arazide kurulu Priene AVM’deki zincir mağazaların, en az 500 metrekareden 5 bin metrekareye kadar geniş olması vatandaşlarca salgına karşı sosyal mesafe kuralına riayet edilmesine olanak sağlaması açısından Priene AVM’yi daha da cazip kıldı. Salgın süresince de bazı mağazaların açık olduğu Priene AVM’yi sürekli dezenfekte ettiklerini söyleyen Söke Priene AVM Yönetim Kurulu Başkanı Akalın, “11 Mayıs’ta AVM’lerin açılmasının kararlaştırılmasının ardından hazırlıklarımıza başladık. Salgın süresince de mağazalarımızı kendi imkanlarımızla sürekli dezenfekte ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Çok şükür kendi imkanlarımızla dimdik ayaktayız. Mağazalarımızı daha steril ve güvenilir buldukları için bizi tercih etmeye devam eden vatandaşlarımıza da canı gönülden teşekkür ediyoruz. Halihazırda bazı mağazalarımız halen açık durumda. 11 Mayıs’ta mağazalarımızın yüzde 80’i de tekrardan açılarak faaliyetlerine başlayacak” diye konuştu.

“MASKE HEDİYE EDECEĞİZ”


Söke Priene Outlet’in Söke’nin meşhur Boğadeviren Rüzgarı’nın estiği bir güzergahta konuşlandığını söyleyen Akalın, “Aydın’da Priene AVM kadar en güzel ve en temiz havaya sahip bir başka AVM yok. Gerek havanın gerekse mağazalarımızın temizliğinden vatandaşlarımızın en ufak bir tereddütleri olmasın. Türkiye’nin en sağlıklı alışveriş merkezi olduğumuz konusunda iddialıyım. Bünyemizdeki mağazalarımız 500 metrekareden 5 bin metrekareye kadar gayet geniş durumdadır. Bu da sosyal mesafe kuralına uygunluk açısından da salgın süresince Priene AVM’yi daha da cazip kılıyor. Mağazalarımız ayrıca 7/24 güvenlik sistemiyle de muhafaza altındadır. 11 Mayıs’tan itibaren diğer mağazaların açılmasıyla birlikte AVM’ye maskesiz gelen müşterilerimize maske hediye etmeye de başlayacağız. Bizim için önemli olan müşterilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığıdır. Salgın süresince sağlık tedbirlerine yüzde yüz uyarak vatandaşlarımıza hizmet ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Vatandaşlarımızı gönül rahatlığı içinde ve hiçbir çekince duymadan AVM’mizde alışveriş yapmaya davet ediyoruz” dedi.