Aydın’ın Nazilli ilçesi Altıntaş Mahallesi Türk Ocağı Caddesi’nde oturan, Güzide ve Yüksel Bayraktar çifti, sokağa çıkma yasağından dolayı evliliklerinin 50’nci yıl dönümünü evlerinde geçirdi. Komşularının Vefa Sosyal Destek Grubu’na ulaşmasının ardından harekete geçen ekipler, çifte özel kutlama programı yaptı. Ekipler pasta ile evlerine giderek sürpriz yaptı. Kapılarını açtıklarında, karşılarında pasta ile bekleyen Vefa Sosyal Destek ekiplerini gören Bayraktar çifti, duygusal anlar yaşadı. Mumları yanan pastayı üfleyen 65 yaş üstü Güzide ve Yüksel çifti ekiplere bu sürpriz kutlamalarından dolayı teşekkür etti.

EN ÖZEL YILDÖNÜMÜ

Nazilli’de 50 yıl önce görücü usulüyle evlendiklerini belirten 67 yaşındaki Güzide Bayraktar, en özel yıldönümü kutlaması olduğunu ifade etti. Güzide Bayraktar, “İş nedeniyle Fransa’da yaşadık ve emekli olduktan sonra tekrar Nazilli’ye döndük. Komşumuzla konuşurken evlilik yıl dönümümüzden bahsetmiştim. Sağ olsun kendisi Vefa Destek Grubu’na ulaşarak durumu anlatmış. Evlilik yıl dönümümüzde bizi yalnız bırakmayarak mutlu eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

ALLAH HERKESE BÖYLE EVLİLİK NASİP ETSİN

Böyle bir sürpriz karşısında çok mutlu olduklarını dile getiren 80 yaşındaki Yüksel Bayraktar, Allah'ın herkese böyle evlilik nasip etmesini diledi. Yüksel Bayraktar, “Bu mutluluğumuza vesile olan herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

“SEVEREK EVLENSİNLER”

Güzide ve Yüksel Bayraktar çifti acısı ile tatlısı ile bir 50 yılı geride bıraktıklarını ve genç çiftlere tavsiyelerde bulunarak, “Yaşanan kavgalarda bir tarafın susması ve karşısındakinin sakinleşmesini beklemesi gerekiyor. Bu şekilde tüm kavgalarımızın ve sorunlarımızın üzerinden geldik. Bazıları macera için evlilik yapıyorlar. Macera için değil, severek evlensinler” ifadelerini kullandı.