Duyurusu yapılmasına rağmen anons sistemlerinin tam anlamıyla devreye girmemesi ise tepki çekti. Vatandaşların tüm iyi niyetine rağmen etkinliğin ilçede beklenildiği gibi gerçekleşmediği şeklinde yorumlar yapıldı.
Bu yıl koronavirüs sebebiyle evlerde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. yılında vatandaşlar balkonlara akın etti. Karacasu merkez ve mahalellelerde evlerinin balkonlarına ve kapı önlerine çıkan ilçe halkı renkli görüntüler oluşturdu. Hep bir ağızdan istiklal Marşını okuyan Karacasulular meydanlarda olamasalar da bu coşkuyu kalplerinde hissetti.

BELEDİYE ETKİNLİKLERİ YETERSİZ KALDI


Belediye Başkanı Zeki İnal'ın da ikamet ettiği TOKİ başta olmak üzere merkez ve çeşitli mahallelerde anons sistemlerinin yeterli devreye girmediğini ifade eden vatandaşlar diğer ilçelerde 23 Nisan öncesi ve sırasında yapılan müzikli yayınların ilçede yapılmaması sebebiyle eleştiride bulundu. Hoparlör sorununa karşın Belediyenin anons aracının devreye sokulmaması da dikkat çekti. Öte yandan Karacasu Belediyesi Cumhuriyet Meydanında havai fişek attı. Hiçbir müzik yayını olmadan yapılan bu etkinliğin de sönük kaldığı yorumları yapıldı.