Ege Bölgesi’ndeki illerde pazarcılık yaparak geçimlerini sağlayan İncirliova ilçesin bağlı Acarlar Mahallesi’nde koronavirüs vakaları görülmesi üzerine 22 ev karantinaya alınmıştı. Koronavirüs nedeniyle zor günler geçiren Acarlar sakinlerine moral desteği vermek isteyen Eşref Gülpınar, Acarlar için sözlerine kendine ait olan bir şarkı besteledi. Gülpınar’ın Acarlarlı vatandaşların çalışkanlığını ön plana çıkardığı şarkı sosyal medyada en çok izlenen videolar arasına girdi.

ŞARKISINI ACARLAR'A ARMAĞAN ETTİ


Acarlar’da 20 yıl önce düzenlenen konserde okuduğu şiirlerin sözlerini beste haline getirip ortaya çıkardığı şarkıyı Acarlar halkına armağan ettiğini belirten Gülpınar, “Acarlar halkıyla aramda bir gönül bağı var. Korona virüs belası maalesef onların da işlerini olumsuz etkiledi. Acarlarlılar’a bu zor dönemde moral olmak için bir şarkı besteledim. Şarkıya salgın nedeniyle klip çekemedim ama mahallenin görüntüleriyle Acarlar şarkısını sosyal medyadan paylaştım. Şarkıyla ilgili Acarlar’dan çok güzel tepkiler aldım. İnşallah bu süreç en kısa zamanda atlatılır” diye konuştu.

NAZAR DEĞMESİN SİZE


Gülpınar’ın ‘Acarlalrlıların sesi olaya çalıştım’ dediği şarkının sözleri şu şekilde: “ Aydın’da ve Türkiye’de Yaz- Kış, Her Yerde Acarlar, Sabah Erken Kalkarlar – Çok Çalışkan İnsanlar, Siz Aydının Gururu - Helal Size Acarlar ! Kalbimiz de Acarlar – Gönlümüz de Acarlar, Nazar Değmesin Size – Ey Çalışkan İnsanlar, Koskoca Şehirlere - Tarlalardan Evlere, Hanımlara- Beylere – Hizmet Sunar Acarlar, Gönlümüzde Acarlar – Kalbimiz de Acarlar, Nazar Değmesin Size – Ey Çalışkan İnsanlar, Ülkeyi Ay-yıldızı- Aşk’la yürekten sevmek, Alın terinin başkenti- emek acarlar demek, Gönlümüzde Acarlar – Kalbimiz de Acarlar, Nazar Değmesin Size – Ey Çalışkan İnsanlar”