Yazılı açıklama yapan İl Başkanı Alıcık, Acarlar Mahallesi’nde koronavirüs testleri pozitif çıkan vatandaşların hastanede tedavi altına alındıklarını, bu hastalara temas ettikleri belirlenen vatandaşların yaşadıkları 22 evin de karantina altına alındığını hatırlatarak, “Bu çalışmalar olması gereken ve önemli tedbirlerdir” diye konuştu.

"BİR OLMA ZAMANI"

Acarlar’ın tamamında karantinanın söz konusu olmadığının altını çizen Alıcık, İncirliova İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu ve yönetiminin kendisine Acarlar’da Aydın İl Pandemi Kurulu tarafından gerekli tedbirlerin alındığı ve gerektiğinde de başka tedbirlerin alınacağı bilgisini verdiğini dile getirdi. Acarlar halkının yaptığı fedakarlığa dikkat çeken Alıcık, “Zor günlerde her şeyi göze alarak Ege Bölgemize ve ilimize sebze ve meyve ulaştıran Acarlarlı hemşehrilerime destek olalım. Bu günler elbette geçecek. Güzellikler hatırlayalım. Bir olma, birlikte olma zamanıdır. Acarlar Mahallemizin çalışkan hemşehrilerime kurallara uymada biraz daha özen göstermelerini rica ediyor, geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, tedavi gören hemşehrilerime de acil şifa diliyorum” dedi.

"SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİK"

İl genelindeki vatandaşlardan da sabırlı olmalarını, kurallara uyarak kahraman sağlık ordusuna destek vermelerini isteyen Alıcık, "Sizleri çok özledik. Efe kahvesi eşliğinde, demli çayın dumanında sohbetlerimiz yakındır" ifadelerini kullandı.