Covid-19 salgınının Devletin tüm birimlerinin birlik ve dayanışmasını gerektirdiğini belirterek süreç dahilinde CHP’ye belediyelerin engellemeler ve soruşturmalarla yıldıramayacağını söyleyen CHP Aydın Milletvekili Bülbül, CHP’li belediyelerde uygulanan 3 aşamalı üretim ve vatandaşa destek programıyla ilgili açıklama yaptı.;

“YILDIRAMAZSINIZ”

CHP Aydın Milletvekili Bülbül, CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ‘Yalnız Değildir” etiketiyle destek verdiği sosyal medya hesabındaki paylaşımında, “CHP’li Belediyelerin vatandaşa yardım bağış/aşevi hesaplarını bloke ederek, ücretsiz ekmek vermesini yasaklayarak, soruşturmalar açarak yıldıramazsınız” dedi.

“CHP’Lİ BELEDİYELER VATANDAŞA ULAŞIYOR”

CHP’li belediyelerde, ‘Çiftçiye yerli tohum, sulama, ilaçlama, gübre, ziraat mühendisi desteği. Üretilen tarım ürünlerine alım garantisi. Alınan tarım ürünlerinin yardıma muhtaç vatandaşlara ücretsiz dağıtımı’ şeklinde 3 aşamalı üretim ve vatandaşa destek programının uygulandığını söyleyen Bülbül, “AKP iktidarının tüm engellemelerine ve ayrımcılığına karşın CHP’li Belediyeler vatandaşa ulaşıyor” ifadelerini kullandı. Bülbül paylaşımında, #imamoğluyalnızdeğildir, #mansuryavaşyalnızdeğildir, #ayrımcılığınızbatsın, #chplibelediyelervatandaşınyanında etiketlerine de yer verdi.