Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, koronavirüs salgınını önlemeye yönelik gerçekleştirdiği hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Başkan Öndeş’in talimatı ile belediye bünyesine dezenfeksiyon aracı dahil edildi. Ekipler, yeni araçla ilçenin mahallelerini dezenfekte etmeye başladı.

“HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”


Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, salgınla etkin bir şekilde mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi. Belediyenin tüm imkanları ile halkın yanında ve hizmetinde olduklarını belirten Öndeş, şunları kaydetti:
"Son olarak dezenfeksiyon aracımızı araç filomuza ekledik ve halkımızın hizmetine sunduk. Sürekli ifade ettiğim gibi bu hastalığa tek bir canı bile feda etmek istemiyoruz. Belediye ekiplerimiz de bu duygu, düşünce ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor. Bizler halkımızın sağlığı için bu kadar faaliyeti gerçekleştirirken, onların da evlerinde kalmaya devam etmeleri ve kurallara uymaları başarıya ulaşmamız için yegane yoldur. Karşılıklı anlayış ve sabırla hep birlikte başaracağız. Bugünler de geçecek, mutlu ve sağlıklı günlere yeniden kavuşacağız."