İlçeye bağlı cadde ve sokaklarında arazözlerle yoğun bir çalışmaya girişen ekiplerin çalışması beğeni kazandı. İlaçlı suyla yapılan yıkama çalışmaları ilçe çarşısını içine alan Mustafa Kemal Paşa Caddesi ve Tavas Caddesinde gerçekleşti. Çalışmalarda Cumhuriyet Meydanı, PTT önü, Emniyet Önü, Belediye girişi ve iş yerlerinin bulunduğu ara sokaklar da ihmal edilmedi.

KAYMAKAM MÜDAHALE ETTİ

Hastane önünde yıkama çalışmaları son aşamaya geldiği sırada Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley'in drone ile ilaçlama yapıldığını söylemesi sebebiyle yıkama işlemi durduruldu. Makamından durumu görerek ekiplere seslenen Kaymakam Soley'in sözleri üzerine Sevenler Okulu Caddesinde devam edecek olan çalışmalar sonlandırıldı.

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Karacasu İlçe Teşkilatı Sosyal Medya hesabından yapılan paylaşımda, " Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekiplerince Covid-19 virüsüne karşı mücadele kapsamında ilçemizde cadde, kaldırım ve çarşı içi dezenfekte edilmiştir. Bu hizmetlerinden dolayı T.C. Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu‘na çok teşekkür ederiz" denildi.