Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, ilçesini geliştirmek, kalkındırmak ve marka yapmak için yoğun şekilde çalışıyor. İlçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi ve ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşları da görmezden gelmeyen Kaplan, kendilerine destek olmak için sosyal sorumluluk projeleri üretti. Başkan Kaplan’ın büyük önem verdiği projelerden halk ekmek faaliyete geçti, aşevi de hizmete girmek için geri sayıma başladı.

GÜNLÜK 4 BİN EKMEK


Halk ekmek projesi ile halka uygun fiyata kaliteli ekmek sunmaya başladıklarını belirten Kaplan, "Yıllar önce bir fırınımız varmış, o fırının bakım ve onarımını gerçekleştirdik. Belediye olarak, o fırında şu anda halk ekmek markası ile kendi ekmeğimizi çıkarıyoruz. Halkımıza ucuz ve kaliteli ekmek veriyoruz. Günlük üretim kapasitesi 4 bin ekmek olan fırınımızın halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz" dedi.

365 GÜN SICAK YEMEK


Aşevini faaliyete hazır hale getirdiklerini ve yakın zamanda hizmete açacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Kaplan, "Hayırsever bir vatandaşımız, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na aşevi bağışlamış. Yaptığı bağışta hayırsever, 6 ay kapalı kalması durumunda aşevinin kendisine verilmesi için de şart düşmüş. Belediye olarak aşevini faaliyete geçirmek için vakıftan aldık ve hemen bakımını yaptık. 365 gün sıcak yemek vereceğimiz aşevimizi, yakın zamanda hizmete açacağız. Orada ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yemek yardımı yapacağız" ifadelerini kullandı.