Tüm dünyayı saran ve ülkemizde de ölümlere neden olan Korona virüs ülkede tüm işleyiyi olumsuz etkilerken, yerel yönetimlerde virüse karşı tedbirleri almaya devam ediyor. Virüsün ülkemizde görüldüğü günden bu yana tedbirleri alan Didim Belediyesi ise bir yandan virüs tedbirlerini uygularken diğer yandan da belediye çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, kendisini ziyaret eden Gazetemiz İmtiyaz sahibi Mehmet Akgül ve Gazetemiz Didim muhabiri Hüseyin Çalışkan’a virüs tedbirleri ile belediyenin çalışmalarını anlattı.

“VİRÜS TEDBİRLERİNİ AKSATMIYORUZ

Başkan Atabay, belediye olarak virüs tedbirleri noktasında sıkı çalıştıklarını kaydederek, başta belediye olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının, odaların ve meslek örgütlerinin bulundukları yerlerde dezenfekte çalışması yaptıklarını, pazaryerlerinde dezenfekte kabini kurduklarını ve pazara girişlerin tedbirler olarak sağlandığını ifade etti. Aydın Büyükşehir belediye ile koordineli şekilde cadde, sokak ve kaldırımların ilaçlandığını kaydeden Atabay, KUEM kooperatifinde maske üretimi yapıldığını dile getirdi.

“PROJELERİMİZ EKSİKSİZ DEVAM EDİYOR”

Belediye olarak var olan hizmetlerinde devam ettirildiğini kaydeden Başkan Atabay “Virüs sebebiyle belediyemizin girdilerin ciddi düşüşler oldu. Biz bu noktada gelir ve giderlerimizi bilen bir yapıda olduğumuzdan süreci şu ana kadar iyi götürdük. Kurtuluş caddesi Sağlıklaştırma projemizin neredeyse sonuna geldik. Modern balıkçı çarşımızın inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Akbük’teki Soğukkuyu rekreasyon alanı da tamamlanmak üzere; bunun yanı sıra beton santralimizde beton üretimine ara vermeden devam ediyoruz. Belediye ekiplerinin günlü rutin çalışmaları eksiksiz çalışmalarına devam ediyor" dedi.