Salgının ilk ortaya çıktığı andan itibaren önlemlerini alan ve her geçen gün de kapsamlı tedbirlerini arttırarak hız kazandıran Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın merkezi başta olmak üzere tüm ilçelerde de dezenfekte çalışmalarının son sürat sürdürülmesi talimatını verdi.

SÖKE’NİN HER NOKTASI DEZENFEKTE EDİLİYOR”

Devam eden çalışmalar kapsamında, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu’nun talimatlarıyla Söke’de de karış karış dezenfekte ediliyor. Söke’nin Çeltikçi Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Yenicamii Mahallesi, Fevzi Paşa Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Konak Mahallesi, Özkaya Sokak, Doğa Sokak, Murat Yaman Sokak, Mehmet Gülküspe Sokak, Ahmet Algül Sokak, Bahattin Erol Sokak, Koçlar Caddesi, Yüksel Yalova Caddesi, İstasyon Caddesi, Öner Caddesi, Atatürk Caddesi, Hakan Sokak, Gonca Sokak, Hürriyet Sokak, Ziya Taşkın Sokak, Elvan Sokak, Özgül Sokak, Yörük Sokak’da ekipler ara vermeksizin çalışıyor.

“SÖKE’DE ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK”

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Söke’de sürdürülen koronavirüs mücadelesinin etkin ve yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Başkan Çerçioğlu’nun talimatları ekiplerin 24 saat teyakkuzda olduğunu ifade etti. Söke’de 4 ekiple dezenfekte çalışması yapıldığını belirten Akkentli, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız, Topuklu Efemiz Sayın Özlem Çerçioğlu’nun talimatları ile Çevre Koruma Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler Sökemizin 4 mahallesinde 4 ekiple dezenfekte çalışması yapıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Söke’nin her noktasına karış karış girerek dezenfekte çalışması yapılması talimatı verdi. Arkadaşlarımız sabah 08.00’de çalışanlarına başladılar. Söke’de dezenfekte çalışması yapıyorlar. Belirlenen program çerçevesinde ilaçlama ve dezenfektasyon çalışmalarımız devam edecek. Koronavirüs salgınını bilinç, disiplin ve vatandaşlarımızın desteğiyle elbirliği ile atlatacağız” dedi.