Konya, Mersin ve Gaziantep'ten Nazilli'ye gelerek sokağa çıkma yasağı sonrası ilçede mahsur kalan kamyon şoförlerinin gıda ihtiyaçlarını bizzat Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan karşıladı. Kendisini arayarak mağduriyetlerini dile getiren 10 kamyon şoförünün talebini geri çevirmeyen Başkan Özcan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Alihan Tüzün ile Basın Koordinatörü Kerem Yıldırım'ı görevlendirerek kamyoncuların gıda ihtiyaçlarının giderilmesini sağladı. Müdürlerine alınan malzemeler için cebinden ödemeye yapan Başkan Özcan, ilçede kimsenin mağdur olmaması için ekiplerine özel talimat verdi.

"OLUMSUZLUKLARI EN AZA İNDİRMEK İÇİN BURADAĞIZ"

Transit geçiş sırasında ve ilçeye malzeme getirmek için geldiklerinde yasağa takılan kamyon şoförlerinin yanında olduklarını söyleyen Başkan Kürşat Engin Özcan; "Tüm dünya ülkeleriyle aynı sorunu yaşadığımız bu zorlu süreçte Nazilli'mizde hiç kimse mağdur olmasın diye canla başla çalışıyoruz. Çalışmak, işine devam etmek zorunda kalan vatandaşlarımız olduğunu biliyoruz. Onların sağlığını korumak, yaşayabilecekleri olumsuzlukları en aza indirmek için biz buradayız" dedi.

"AİLELERİMİZE KAVUŞMAK İÇİN BEKLİYORUZ"

Nazilli Belediyesi ekiplerine ve Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a desteklerinden dolayı teşekkür eden kamyon şoförleri; "Nazilli'ye dışarıdan geldik ancak sokağa çıkma yasağı olduğu için yolumuza devam edemedik. Burada hiç kimseyi tanımıyoruz. Belediye başkanımızın numarasını bulduk, durumumuzu anlattık. Allah kendisinden razı olsun. Bizlerin gıda ihtiyacını karşıladı. En kısa zamanda ailelerimize kavuşmak için bekliyoruz. İyiyiz, bizleri merak etmesinler" ifadelerini kullandı.
Konya'dan Nazilli'ye slaj almaya gelen, Gaziantep'ten demir profil getiren ve Mersin'den dezenfekte maddesi ile transit geçiş yaparken yasağa takılan 10 kamyon şoförünün Pazartesi gününe kadar Nazilli Belediyesi tarafından ihtiyaçlarının karşılanacağı öğrenildi.