İçişleri Bakanlığı tarafından, koronavirüs salgını dolayısı ile Aydın'da da sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yasağın ardından, kentin diğer ilçeleri gibi İncirliova da adeta hayalet şehre döndü. İş yerlerinin kapanması ve vatandaşların evlerine çekilmesi ile birlikte sessizliğe bürünen ilçede meydan, sokak ve caddeler boş kaldı. İncirliova Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu ve İncirliova Belediyesi ekiplerinin vatandaşlardan gelen talepleri karşılamaya devam ettikleri, muhtarlıkların önlerinde de ekmek satışı gerçekleştirildiği bildirildi.

ZABITADAN ULAŞIM HİZMETİ

Minibüs ve otobüsler, ulaşım hizmeti vermedi. İşe gitmek isteyen ve arabası bulunmayan sağlık personellerinin imdadına ise İncirliova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli yetişti. Zabıtalar, araçlarıyla sağlıkçıları iş yerlerine bıraktı.

"GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ"

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, belediye olarak vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek, "Hiçbir vatandaşımız endişe etmesin. Biz İncirliova Belediyesi olarak görevimizin başındayız. Hiç kimsenin mağdur olmasına asla izin vermeyiz" dedi.