Koronavirüsle mücadele kapsamında tüm dünyada olduğu Nazilli’de de koruyucu tedbirler artırıldı. Koruyucu tedbirler kapsamında maske dışında risk grubunda olanlar siperlik takmaya bağışladı. Kurumlara destek olmak amacıyla da siperlik bağışları da başladı. Son olarak İYİ Parti İlçe Başkanlığı öncülüğünde, Kent Konseyi İnovasyon Çalışma Grubu Başkanı Eray Kışkan ve İYİ Parti İlçe Kalkınma Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Göktepe'ye de Nazilli Belediyesi’ne risk grubundakilere dağıtılmak üzere 3 bin 100 adet koruyucu siperlik verildi.

“EN ETKİLİ YOL SİPERLİK”


Siperliklerin ilk olarak sağlık çalışanlarına ve Vefa Sosyal Destek Grubu personeline dağıtılacağını belirten Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, " Koronavirüs'ten korunmada en etkili yollardan biri olan siperliklerin temini için şirkete başvuruda bulunan İyi Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk'e ve bu malzemeleri belediyemize bedelsiz olarak gönderen TTAF Elektronik Sanayi ve Teknoloji A.Ş. CEO'su Ufuk Can beyefendiye çok teşekkür ediyorum" dedi.

“TÜM İMKANLARI SEFERBER EDİYORUZ”


Koronavirüsle mücadelede Nazilli genelinde vatandaşların büyük bir hassasiyet gösterdiğine dikkat çeken Başkan Özcan, "Hem 82 mahallemizin tamamında hem de kamuya açık alanlarda yaptığımız çalışmalarla Türkiye'de benzeri görülmemiş bir süreç yürütüyoruz. Tüm bu süreçte sahada birlikte çalıştığımız personelimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Onların sağlıklarının korunması için belediyemizin tüm imkânları seferber ediyoruz. Bunun yanı sıra bizlere hem maddi hem manevi destek veren herkesten Allah razı olsun. İnşallah bu hassasiyeti sürerek el birliği ile Nazilli’mizde herhangi bir can kaybı yaşanmadan bu süreci atlatacağız" ifade etti.