Koronavirüs salgınının ekonomiye etkileri ve çözüm yollarının değerlendirildiği görüşmede; TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu bu güne kadar Oda ve Borsalar tarafından iletilen ve TOBB tarafından hükümete aktarılan konulardan çözüme kavuşan ve halen takip edilen konuları sıraladı. Sürecin dinamik oluşundan dolayı her gün yeni bir durumla karşılaşılabildiğini, sıkı takip edilmesi gerektiğini, sürecin ne zaman nihayete ereceğinin de bilinmediğini ifade etti. Üyeler ile her zamankinden daha sıkı bir temas içinde olunması önemini belirtti. Yerel siyasilerle ikili ilişkilerin talep edilenlerin karşılanması için gerekliliğini vurguladı.

"TOBB'UN GÜCÜNÜ YANIMIZDA HİSSEDİYORUZ"


Hayata geçen uygulamaların memnuniyetle karşılandığını, sahada görülen zorlukları da hep beraber gözlemlediklerini, çözümü için de hükümete ilettiklerini belirtti. Görüşme sonunda Oda Borsa Temsilcilerine anket gerçekleştirilerek korona virüs salgınının bölgelerini ne düzeyde etkilediği ve çözüm için hayata geçen uygulamaların etki durumu hakkında bilgiler alındı.
Didim Ticaret Odası Başkan Vekili Ebubekir Apaydın bu güne kadar iletilen konuların takibi ve bu gün gerçekleşen görüşme için Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederek TOBB’un gücünü yanında hissettiklerini dile getirdi.